For at få adgang til Bikubenfondens ansøgningssystem skal du oprette dig som bruger og logge ind. Når du er logget ind og har indtastet dine profiloplysninger, vælger du Opret ansøgning under "Ansøgninger" i topmenuen, hvor du kan se de områder og ansøgningsrunder, der er tilgængelige i øjeblikket. Det er vigtigt, at du vælger den rigtige indgang, da ansøgningsskemaerne kan variere.

Profiloplysninger
Af sikkerhedsmæssige årsager, vil muligheden for at ændre CVR nummer være låst, når du har udfyldt oplysninger om jeres organisation. Hvis i skifter CVR nummer eller du skal tilknyttes en anden organisation, bedes du kontakte Bikubenfonden på info@bikubenfonden.dk.

Sociale og kunst indsatser
I Bikubenfonden arbejder vi med specifikke strategiske fokusområder og særlige indsatser på det sociale område og kunstområdet. Vi anbefaler derfor, at du orienterer dig grundigt på vores hjemmeside for at afgøre, om det giver mening, at du henvender dig til Bikubenfonden. Ofte vil det være en god ide, at sende en kortfattet mail, inden du begynder et stort arbejde med at udforme en ansøgning. Læs mere om, hvordan du kommer i dialog her.

Ansøgningsrunder 
Bemærk, at vi også har faste ansøgningsrunder. For disse runder gælder særlige kriterier og beløbsgrænser, og vi modtager kun denne type ansøgninger inden for de fastlagte perioder.
Du kan læse mere om ansøgningsrunderne her:

Ansøgningsrunder inden for aktuel scene- og billedkunst 

Ansøgningsrunder på det sociale område  

Ansøgning om plads på Bikubenfondens atelierprogram   

Udstillingsprisen Vision
 

Academic Guest House
Læs om visumregler og krav for optagelse, inden du går i gang med ansøgningen her:
Ansøgning om plads på Academic Guest House

Er din ansøgning helt færdig? 
Send først din ansøgning, når du er sikker på, at den ikke kan blive mere præcis og gennemarbejdet. Det er muligt at logge ud og ind af systemet, inden du sender ansøgningen. Så du kan arbejde på den over længere tid, inden du sender den til os. Hvis du ringer til os med spørgsmål, er det vigtigt, at du oplyser dit sagsnummer.
Skulle vi have spørgsmål til din ansøgning, kontakter vi dig i forbindelse med vurderingen.

Support 
Teknisk support: info@bikubenfonden.dk 
Andre spørgsmål: Du finder relevante kontaktpersoner på bikubenfonden.dk